fredag 26 februari 2010

den 26/2 och dagen D närmar sig....

Så som Maffe sa i sin blogg....så har vi gjort denna "underbara" avskedsfest...visst helt underbart att se alla under samma tak och inget bråk eller annat otrevligt. helt underbart se så många avatarer som kommer att "sakna" Malmö3, hur många som tackas för ett underbart jobb gjort osv osv...verkligen att man får tårar i ögonen....för alla dessa underbara stunder och positiva saker som har hänt osv osv....hmmmm...en riktigt sentimental kväll att minnas...och allt det som man vill tillägga...men måste säga att jag blev också spyfärdig att se hur många rövslickare och hycklare, som var under samma tak ...helt otroligt många som sa..."adjö malmö3"..."bye bye malmö"..."malmö forever i my heart" osv osv...och det roligaste var gjorda av avatarer som knappast syntes i malmö3 eller knappast brydde sig om vad som hände eller gjordes...för att inte hur många slängde kritik på staff Malmö3 och ingen vågade nånsin säga sin åsikt rakt i ansiktet till de som skulle höra det.. dom var rädda för konflikter eller bli bannade?? som verkade vara då en stor sport en period i Malmö3.
...OM man hade haft den kunskapen att ta till godo kritik och läsa mellan raderna....men inte många som kan höra och lyssna samtidigt, så kanske..säger "kanske"...Vem vet....??
Låt oss alla lära sig något av detta och låt detta " adjö malmö3" vara en början på något nytt...något bättre.....

fredag 19 februari 2010

Vox Populi, Vox Dei

Varmt välkomna till min personliga Bloggsida.... Vox Populi, Vox Dei...som på latin betyder röster från folket, röster från gudarna.